Tarinamme

Aloitin vuonna 2013 yrittäjänä perustamalla naisten vaateliikkeen. Lähdin aivan noviisina tähän, mutta mieletön fiilis ja innostus ajoi eteenpäin. Tarkoituksena oli löytää +40 naisille sopivia vaatteita. Tähän oikeastaan ajoi se, kun ikää tuli lisää en oikein enää löytänyt sopivaa vaateliikettä. Olin aina joko liian vanha tai liian nuori ketjuliikkeisiin. Aloin miettiä, että maailma on pullollaan vaatteita, joten kyllä sieltä pitää löytyä myös sopivaa työ/arki ja business vaatteita meille +40-vuotiaille.

Näin meni kivasti muutamia vuosia, kunnes aloin haastamaan itseäni ekologisempaan suuntaa. Olin kotona kierrättänyt kaikki kolmen lapsen vaatteet ja urheilutarvikkeet sekä lajitellut kaiken mahdollisen. Päätin ottaa myös yrittäjyyteen uuden suunnan.

Aloin pohtia second hand- vaatteita ja vaatelainaamo- toimintaa.  Syntyi uusia ideoita näiden suunnalta. Miksen siis tekisi sellaista, joka on todella sydäntä lähellä?

Hyvinkäältä löytyi kiva liiketila, joka avattiin toukokuussa 2019.

Vaatelainaamon valikoima laajentuu ja tarkentuu tulevien kuukausien aikana. Otamme mielellään vastaan toiveita vaatteiden, eri tuotemerkkien, värien ja kokojen suhteen. Tarkoitus on palvella kaiken kokoisia naisia ja sehän onnistuu parhaiten, kun saadaan tietää mitä Te toivotte valikoimiin.

Tule tutustumaan meihin ja fiilistelemään valikoimaamme!