VAATELAINAAMON KÄYTTÖEHDOT

Lue nämä ennen kuin täytät hakemuslomakkeen!

 

Jäseneksi pääset, kun tulet käymään liikkeessä ja täytät jäsenkaavakkeen ja valitset itsellesi sopivan jäsenyyden ja maksat jäsenmaksun. Sen jälkeen saat jäsennumeron ja lainaamaan pääset heti.

Jäsenyys on aina henkilökohtainen.

Riippuen jäsenyydestä, voit lainata 2 tuotetta itsellesi, laina-aika on 1-2 viikoksi. Tuote voi olla jokin vaate tai asuste, esim. huivi, kengät tai koru. Jos löydät kauniin mekon ja kengät voit lisätä lainahintaan 10€ ja voit lainata lisäksi vaikkapa kivan korun (esim. kaulakoru tai korvikset), jotta asusi olisi täydellinen.

Tuotteita voit katsella ja sovitella ihan rauhassa.  Kun olet löytänyt sopivat tuotteet, lainataan kassalla valitsemasi tuotteet.

Saat lainatessa myös huolto-ohjeet vaatteille mukaasi.

Tuotteet tuodaan laina-ajan päätteeksi takaisin lainaamoon ja ne pestään ja huolletaan kotona. Tuotteet pestään käyttäen hajusteettomia pesuaineita ja silitetään silitysohjeen mukaan. Huomioi, että jokin tuote saattaa tarvita pesulapesun.

Tuote on sitten samassa kunnossa kuin ennen lainatusta.  Sen jälkeen voit taas lainata jotakin uutta.

Mikäli tuote häviää tai menee korjaamattomaan kuntoon (tahroja, repeämiä tms.), on lainaajan lunastettava tuote itselleen ovh:lla.

Muutoinkin on myös mahdollista lunastaa lainatuote itselleen. Hinta määräytyy tuotteen lähtöhinnan, kunnon ja käytön mukaan.

Lace & Rose Vaatelainaamo, pidättää itsellään mm. oikeuden sääntöjen, hintojen ja mahdollisten aukioloaikojen muutoksiin.

Täyttämällä jäsenhakemuksen hyväksyt Vaatelainaamon käyttöehdot.

JÄSENHAKEMUS