Tilaus ja toimitusehdot

Toimitamme paketit asiakkaille mahdollisimman pian. Koetamme tehdä tilaus tapahtumasta Sinulle mahdollisimman helppoa.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tilausten toimitukseen liittyen, niin olethan meihin yhteydessä [email protected] tai voit soittaa arkisin numeroon +358 400 176606
klo 10.00- 17:00.

TOIMITUS
Toimitamme Postin kautta. Tavallisesti paketit toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa.
Kirjelähetykset toimitetaan suoraan kotiosoitteeseesi ja paketit Posti toimipisteeseen, joka on lähinnä antamaasi toimitusosoitetta. Postilla on useita noutopisteitä ja lisätietoja niistä löydät Postin sivuilta. Kun tilaus on noudettavissa, sinulle lähetetään siitä tekstiviesti.
Toimitustavaksi voit myös valita Nouto, mikäli asut Hyvinkäällä, missä yrityksemme sijaitsee.

TOIMITUSMAKSUT
Kirjelähetykset 3,50€ ja pakettilähetykset 5,90€. Jos tilauksesi sisältää monta tuotetta tai on isokokoinen saattaa postikulun hinta nousta.
Toimitusmaksut sisältävät 24 % arvonlisäveron.

MAKSUTAVAT
Me tarjoamme täällä hetkellä vain etukäteismaksun pankkitilille. Jatkamme eri maksutapojen työstämistä.
Mikäli tilattu tuote ei enää ole jostain syystä saatavilla, on Lace & Rose :llä oikeus peruuttaa tilaus.
Mikäli näin tapahtuu, olemme me tilauksen tekijään yhteydessä ja palautamme rahat.

PALAUTUSEHDOT
Palautus on maksullinen tällä hetkellä. Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, ei kuitenkaan hygieniatuotteet, esimerkiksi alushousut. Tilaajalla on oikeus palauttaa kaikki käyttämättömät ja alkuperäisessä kunnossa olevat tuotteet niiden alkuperäisissä pakkauksissa 14 päivän ajan, laskien siitä, kun tilaaja on vastaanottanut tilauksen. Kun tuotteet on palautettu lähettäjälleen, tullaan ne tarkistamaan. Mikäli kaikki tuotteet on palautettu sääntöjen mukaan, tullaan rahat palauttamaan tilaajalle samalla tavalla, kun tilaus on alunperin maksettu.

Palautusosoite:
Kolumäentie 21
05400 Jokela

VIALLISET TUOTTEET
Mikäli olet saanut viallisen tuotteen, otathan meihin yhteyttä viipymättä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
Sähköpostil: [email protected]
Puhelin: +358 400 176606

Vahingoittunut paketti.
Kun vastaanotat tilauksen tarkista, että paketti on ehjä. Mikäli huomaat paketissa jotain vikaa, ilmoitathan siitä paketin toimittaneelle taholle viipymättä. Ilmoitathan myös os. [email protected] rikkoutuneesta paketista sähköpostitse.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET
Mikäli jätät tilauksesi noutamatta, palautuu paketti takaisin lähettäjälleen.